Op 7 november 2021 mogen we eindelijk weer iedereen verwelkomen bij Sjiwa in Baarlo om de nieuwe dansen van DSG Expression te laten zien. Voor publiek gaan de deuren open om 13.30 uur. In dit nieuwsbericht geven we extra informatie omtrent het coronatoegangsbewijs en de aanmeldprocedure.

Bij binnenkomst van de presentatiedag dien je een geldig coronatoegangsbewijs (testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) te laten zien via de CoronaCheck-app of uitgeprint op papier. Een coronabewijs is verplicht vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar geldt het laten zien van een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Leden dienen ook een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien.

Let op! Aanmelden is verplicht! Aangezien de presentatiedag een evenement is, houden wij een (gratis) kaartverkoop. Wij vragen daarom aan iedereen die komt kijken om zich aan te melden via secretariaat@dsg-expression.nl. Vermeld in deze mail de voor- & achternaam van iedereen die jij wilt aanmelden voor de presentatiedag. Wij zetten de aanmeldingen vervolgens op een lijst. Bij binnenkomst wordt gecheckt of je aangemeld bent. Let op! Leden hoeven zich niet aan te melden.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

Bij vragen/opmerkingen, neem contact op met secretariaat@dsg-expression.nl.

Tot zondag 7 november! 🙂

Presentatiedag 2021