Manon Emonts

Hallo! Ik ben Manon Emonts, 24 jaar en ben sinds 2002 verbonden aan de vereniging, ofwel, mijn tweede familie. Hier heb ik zelf mijn eerste garde- en showpasjes mogen leren en heb ik negen jaar als garde solo gedanst. In 2009 ben ik begonnen als gardetrainster en heb ik verschillende groepen en een solo mogen trainen. Dit seizoen train ik samen met Aniek en Thera de hoofdklasse polka, waarin ik zelf ook mee dans.

Thera Peeters

Hallo! Ik ben Thera, ben 32 jaar en woon in Baarlo Mama van Romée, die ondertussen ook al lid is van de vereniging, en van Thygo. Ik ben nu alweer een jaar of 16 jaar trainster bij Expression. Dit jaar heb ik de volgende dansen onder mijn hoede: Hoofdklasse Polka, Junioren Polka, Sologarde jeugdklasse Indy Hoofdklasse. Dit seizoen train ik samen met Aniek en Manon de hoofdklasse polka.

Maud Coenders

Ik ben Maud Coenders en ben 23 jaar. Ik dans al 14 jaar bij DSG Expression. Ik geef dit seizoen voor het 12e jaar show training aan verschillende groepen. Ik train de minioren, de jeugd en hoofdklasse show karakter. In de hoofdklasse karakter dans ik zelf ook. Ik vind het geweldig om samen met mijn andere trainsters en danseressen een dans te maken waar het publiek kippenvel van krijgt en de danseressen de dans met plezier en enthousiasme dansen. Het leuke aan verschillende leeftijdsgroepen trainen is dat je elke groep op een andere manier training geeft en motiveert. Bij de minioren is dit vooral spelenderwijs en geniet ik van de grote vooruitgang die ze elke week maken.

Kelly De Wit

Mijn naam is Kelly de Wit en ik ben 20 jaar oud. Ik ben sinds 2006 lid van DSG Expression en ik heb zelf in diverse garde- en showgroepen gedanst. Dit seizoen dans ik mee in de Hoofdklasse Karakter. Sinds 2016 ben ik binnen de vereniging actief als trainster. Dit seizoen train ik met veel plezier de Junioren Karakter. Ik vind het heel erg leuk om er een steentje aan bij te dragen dat de jonge danseressen plezier hebben in het dansen en dat er elke week weer vooruitgang te zien is!

Milou Severins

Mijn naam is Milou Severins, 18 jaar oud en 12 jaar lid van DSG Expression. Ik ben nu 2  jaar trainster bij DSG Expression. Dit seizoen train ik de minoren show karakter. Ik vind het leuk om de minioren te trainen omdat je ze spelenderwijs nieuwe dingen kunt leren. Zelf dans ik in de hoofdklasse show karakter.

Lissy Severins

Mijn naam is Lissy Severins en ik ben 20 jaar oud. Dit is mijn 12e jaar als lid  van DSG Expression. Sinds seizoen 2013/2014 geef ik show-training aan verschillende groepen. Ik vind het heerlijk om show karaktergroepen te trainen! Een idee, (vooral) samen met de groep, omzetten naar een dans met een duidelijk verhaal. Dit jaar (seizoen 2019/2020) train ik, samen met andere trainsters, de junioren & jeugd show karakter. Zelf dans ik mee in de hoofdklasse show karakter.

Anita Bovee

Hallo ik ben Anita Bovee 29 jaar oud. Ik ben zelf in 1995 gestart met dansen bij Expression, garde en showgroep en paar show. Nu ben ik al zo’n vijf jaar trainster bij Expression, heb verschillende solo’s en groepen getraind de afgelopen jaren o.a. senioren garde en show en solo garde 8 t/m 11. Op dit moment dans ik zelf in de Garde en Showgroep en geef ik les aan de junioren garde groep! We gaan weer knallen dit seizoen!

Sanne van Schaik

Trainster van de G-Groep.

Aileen Bronkhorst

Op mijn 7e ben ik begonnen met dansen in de stijl Jazz, na 4 jaar vond ik hier geen uitdaging meer in en ben ik overgestapt naar Hip Hop. Eén jaar later mocht ik in de selectiegroep dansen, hier heb ik totaal 5 jaar met plezier in gedanst waarbij ik me veel heb kunnen ontwikkelen en veel hoogtepunten heb beleefd. Verder heb ik de opleidingen ‘CIOS sport- en bewegingsleider Dans’ en ‘Sport- en bewegingscoördinator Dans’ afgerond. Hier werd ik opgeleid in de stijlen: Modern, Jazz en Klassiek Ballet. Tijdens de studie ben ik bij Unique (g-groep) terecht gekomen, hier heb ik eerst één jaar stage gelopen en daarna mocht ik als trainsters aan het werk gaan. In deze groep leer ik ze dansen, praat met ze, geef ze adviezen, lach veel met ze, troost ze, deel mijn passie met ze en creëer vooral mooie stukken met ze. Iedereen is een ster en schittert op zijn eigen manier!

Lisanne De Wit

Mijn naam is Lisanne de Wit-Gielen en ik ben inmiddels zo’n 30 jaar verbonden aan DSG Expression. In mijn jeugd heb ik eerst zelf 17 jaar met veel plezier in garde- en in showgroepen gedanst. In die tijd werd ik op een gegeven moment ook trainster van garde- en showgroepen en later heb ik daarnaast enkele jaren in het bestuur gezeten. Na een tijdje er tussenuit geweest te zijn, ben ik net na de eeuwwisseling gevraagd weer training te komen geven. Met heel veel plezier heb ik toen weer jarenlang garde- en showgroepen getraind, van Minioren tot Hoofdklasse. Na in 2016 het stokje overgedragen te hebben, ben ik afgelopen seizoen gevraagd om een basis-gardegroepje op te starten. Dit seizoen train ik samen met Dyanne en met Romy als ondersteuning de Juniorengarde Polka. Ik vind het nog steeds geweldig om mijn liefde voor dansen over te brengen op jonge danseressen en geniet elke week weer van hun enthousiasme en plezier bij het beoefenen van deze fantastische sport!

Laura Boskemper

Trainster van de minioren show karakter

Danée Timmermans

Hoi, ik ben Danée Timmermans. Ik ben 12 jaar en zit in het eerste jaar T-Havo op Den Hulster. Ik dans al vanaf dat ik 5 jaar ben bij DSG Expression. Eerst show, later ook garde. Ik heb ook 5 jaar solo- garde gedanst maar helaas wegens een blessure moeten stoppen. Nu dans ik in de Show jeugd 12-15 en vind ik het leuk om als hulp trainster de minioren te trainen!