Op deze pagina stelt het bestuur van DSG Expression zich aan je voor. Dit bestuur is in functie getreden in juni 2021.

Van links naar rechts: Thera, Lissy, Marcel, Manon en Anita

Marcel Coenders | Voorzitter DSG Expression

Mijn naam is Marcel Coenders, 52 jaar en woonachtig in Blerick. Beroepsmatig werk ik als manager Healthcare Solutions bij een technisch bedrijf. Daarnaast ben ik bestuurslid van verschillende verenigingen in Venlo en Blerick. Ik heb er zin in om samen met de andere bestuursleden Expression een nieuwe boost te geven.

Thera Peeters | Secretariaat DSG Expression

Mijn naam is Thera Peeters en ik ben 33 jaar. Mama van twee kindjes waarvan Romée ook al een tijdje lid is van de vereniging. Ik werk op het secretariaat van een advocatenkantoor in Venlo. Ik heb zelf ook jarenlang zowel show als garde gedanst, maar nu geef ik alleen nog les aan o.a. solo’s (garde en show), garde jeugd en de hoofdklasse karakter. Ik heb heel erg veel zin om mij samen met de rest van het nieuwe bestuur in te gaan zetten voor onze vereniging.

Anita Bovee-Veugelers | Penningmeester DSG Expression

Hallo, mijn naam is Anita Bovee. Ik ben op dit moment 31 jaar oud en ben werkzaam binnen Hoera Kindercentra. Net zoals bij Expression ligt mijn hart bij het meedragen aan het ontwikkelen en ontplooien van kinderen. Ik ben zelf op 6-jarige leeftijd gestart met dansen bij Expression en heb dit altijd met veel plezier gedaan. Zelf dans ik niet meer, maar ik geef op dit moment wel nog training aan de garde jeugd. Ook mijn kinderen Sterre en Lieve dansen bij Expression. Hierdoor blijf ik nauw betrokken bij de vereniging.

Manon Emonts | Technische zaken DSG Expression

Hoi! Ik ben Manon Emonts en ik ben 26 jaar. Ik werk als verpleegkundige bij De Zorggroep en ben inmiddels bijna 20 jaar lid van DSG Expression. Als trainster geef ik momenteel les aan de solo’s en ondersteun ik bij de garde jeugd. Verder dans ik sinds dit seizoen wéér bij de hoofdklasse karakter, het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Ik heb al eerder het bestuur mogen ondersteunen bij verschillende taken en heb ontzettend veel zin om nu als bestuurslid mijn steentje bij te kunnen dragen.

Lissy Severins | Algemene zaken DSG Expression

Mijn naam is Lissy Severins en momenteel ben ik 22 jaar. Ik studeer Communicatie- en informatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit en ben dan ook super gemotiveerd om DSG Expression op de kaart te gaan zetten! Ook ben ik binnen DSG Expression actief als trainster. Momenteel geef ik training aan de junioren, hoofdklasse en aan een duo. Allemaal show karakter; daar ligt écht mijn passie! Tevens dans ik zelf mee in de hoofdklasse show karakter.