Dit jaar vieren we ons 50-jarig bestaan! En om deze mijlpaal te vieren, introduceren we met trots onze gloednieuwe sponsorpakketten, speciaal ontworpen voor mensen zoals jij die ons willen helpen bij het blijven schitteren bij optredens, nationale wedstrijden, het Nederlands kampioenschap en het Europese kampioenschap! De sponsorpakketten zijn:

Fans van DSG Expression – €50 per jaar (jaarlijks opzegbaar) Doe mee aan onze dansfamilie en word een van onze trouwste supporters! Als fan van DSG Expression krijg jij een mooi plekje op onze website. Denk bijvoorbeeld aan jouw naam of het logo van jouw bedrijf! Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw steun zichtbaar is op de jaarlijkse presentatiedag in november en het Nederlandse Kampioenschap in april 2024. Jouw steun is onze drijvende kracht!

Vrienden van DSG Expression – €100 per jaar (jaarlijks opzegbaar) Voor degenen die iets extra’s willen doen, hebben we het ‘Vrienden van DSG Expression’ pakket. Hiermee word je niet alleen een gewaardeerde vriend van onze vereniging, maar je krijgt naast de voordelen van het Fans-pakket ook een vermelding met logo in het programmaboekje van het tweedaags durende Nederlands Kampioenschap in Garde- en Showdans. Daarnaast word jij als vriend van DSG Expression benoemd op onze social media-kanalen.

T-shirt Sponsor (2 jaar) – €250 per jaar Laat je naam opvallen door onze geweldige danseressen! Als T-shirt sponsor ben je niet alleen een cruciaal onderdeel van ons team, maar je krijgt ook jouw naam of logo op de officiële DSG Expression T-shirts die zowel nationaal als internationaal (Europees Kampioenschap) gedragen worden. Dit is een geweldige kans voor bedrijven om zichtbaarheid te krijgen en onze passie te ondersteunen. Als T-shirt sponsor geniet je ook van de voordelen van het ‘vrienden-pakket’.

Vest Sponsor (3 jaar) – €500 per jaar Wil je nog meer impact maken? Word onze Vest Sponsor en domineer het podium! Je krijgt dezelfde voordelen als vrienden-sponsor, maar met extra zichtbaarheid dankzij jouw naam of logo op onze opvallende vesten. Met dit pakket staan onze danseressen nooit in de kou en gaat de warming-up fantastisch! Onze dank is groot!

Met jouw steun kunnen we onze dromen en doelen blijven najagen, onze dansen perfectioneren en onze passie met onze omgeving delen. Als blijk van dankbaarheid zullen we onze sponsoren via speciale nieuwsberichten betrekken bij onze avonturen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze geweldige sponsorpakketten of om je steun vandaag nog te bevestigen. We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in de DSG Expression-familie!
Contact: sponsoringdsgexpression@gmail.com
Marcel Coenders (0613136470)