We zijn verheugd om aan te kondigen dat we enkele nieuwe sponsoren hebben mogen verwelkomen die ons ondersteunen bij de aanschaf van zowel nieuwe vesten als shirts! Dit is een opwindende ontwikkeling waar we al een tijdje druk mee bezig zijn en we zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze sponsoren. Zodra onze nieuwe vesten en shirts gedragen worden, zullen wij uiteraard een mooie foto met jullie delen. We presenteren Centraal Baarlo en Wattwijzer als vestsponsor. Plus Baarlo, Tante Daan en Arwie Severins Timmer- en metselwerk als shirt-sponsoren.

Het is dankzij onze nieuwe sponsoren dat onze meiden binnenkort kunnen genieten van prachtige vesten en shirts, die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan uniformiteit en de professionele uitstraling van onze vereniging.

Nieuwe sponsoren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *