Gezellige presentatiemiddag DSG Expression Baarlo

In een volle zaal van JC Sjiwa presenteerde dans- en showgroep Expression zondag 3 november de dansen voor het nieuwe seizoen. Jeugddanseres Indy Roeven beet het spits af met haar nieuwe solo- gardedans. De juniorengardegroep New Generation mocht daarna laten zien wat ze de afgelopen maanden al allemaal geleerd hadden. De laatste danseressen van dit eerste blok waren tevens de kleinste. Vijf schattige peutertjes van amper 4 jaar stalen ieders harten met hun kaboutermeisjesdans.

Na de eerste pauze volgde een uniek optreden. Na het succesvolle optreden van Unique met Spik en Span in het L1-programma “As ich mer danse kin” boden de heren spontaan aan hun “Kampioene van de Nach” ook tijdens de presentatiemiddag met Unique op het podium te brengen. Het werd een geweldig gezamenlijk optreden! Met alle Expression-danseressen dansend op de bühne, zetten ze de hele zaal op zijn kop met nog twee van hun legendarische hits, bedankt mannen! De Sjeng Kraft Kompeneej heeft Unique en Spik en Span gevraagd nog een keer samen op te treden en wel tijdens de opening van het vastelaovesseizoen in het Mecc in Maastricht.

Na dit muzikale “geweld” mocht de met diverse tegenslagen kampende hoofdklasse-gardegroep First Generation de nieuwe dans laten zien. De groep was blij toch nog een complete dans op het podium te kunnen brengen maar is over drie weken zeker klaar voor het NDO-openingstoernooi in Berghem. Hierna brachten de twaalf danseresjes van de minioren-showgroep een vrolijke dans met als thema “Weerhuisje”.

In de tweede pauze was er een grote tombola waarvoor heel veel schitterende prijzen ter beschikking waren gesteld door lokale en regionale sponsors, waarvoor dank!

De junioren-showgroep bracht ons in sprookjessferen met “Once upon a time”. De jeugd-showgroep bracht een indrukwekkende show met als thema “Witch hunt”. Als afsluiter gaf de hoofdklasse-showgroep ons ten slotte een kijkje in het zware leven van gevangenen in een Mexicaanse gevangenis. Mocht u de dansen (nog) een keer willen zien, dan bent u op 26 januari welkom in het Raodhoés in Blerick waar DSG Expression die dag een NDO-toernooi houdt.