Lisanne de Wit

Mijn naam is Lisanne de Wit-Gielen en ik ben inmiddels zo’n 30 jaar verbonden aan DSG Expression. In mijn jeugd heb ik eerst zelf 17 jaar met veel plezier in garde- en in showgroepen gedanst. In die tijd werd ik op een gegeven moment ook trainster van garde- en showgroepen en later heb ik daarnaast enkele jaren in het bestuur gezeten. Na een tijdje er tussenuit geweest te zijn, ben ik net na de eeuwwisseling gevraagd weer training te komen geven. Met heel veel plezier heb ik toen weer jarenlang garde- en showgroepen getraind, van Minioren tot Hoofdklasse. Na in 2016 het stokje overgedragen te hebben, ben ik afgelopen seizoen gevraagd om een basis-gardegroepje op te starten. Dit seizoen train ik samen met Dyanne en met Romy als ondersteuning de Juniorengarde Polka. Ik vind het nog steeds geweldig om mijn liefde voor dansen over te brengen op jonge danseressen en geniet elke week weer van hun enthousiasme en plezier bij het beoefenen van deze fantastische sport!

   Aileen Bronkhorst

   Aileen Bronkhorst

   Op mijn 7e ben ik begonnen met dansen in de stijl Jazz, na 4 jaar vond ik hier geen uitdaging meer in en ben ik overgestapt naar Hip Hop. Eén jaar later mocht ik in de selectiegroep dansen, hier heb ik totaal 5 jaar met plezier in gedanst waarbij ik me veel heb kunnen ontwikkelen en veel hoogtepunten heb beleefd. Verder heb ik de opleidingen ‘CIOS sport- en bewegingsleider Dans’ en ‘Sport- en bewegingscoördinator Dans’ afgerond. Hier werd ik opgeleid in de stijlen: Modern, Jazz en Klassiek Ballet.

   Tijdens de studie ben ik bij Unique (g-groep) terecht gekomen, hier heb ik eerst één jaar stage gelopen en daarna mocht ik als trainsters aan het werk gaan. In deze groep leer ik ze dansen, praat met ze, geef ze adviezen, lach veel met ze, troost ze, deel mijn passie met ze en creëer vooral mooie stukken met ze.

   Iedereen is een ster en schittert op zijn eigen manier!

   Liefs,

   Aileen

     Sanne van Schaik

     Sanne van Schaik

       Anita Bovee

       Hallo ik ben Anita Bovee 29 jaar oud.
       Ik ben zelf in 1995 gestart met dansen bij Expression, garde en showgroep en paar show.
       Nu ben ik al zo’n vijf jaar trainster bij Expression, heb verschillende solo’s en groepen getraind de afgelopen jaren oa senioren garde en show en solo garde 8tm11.
       Op dit moment dans ik zelf in de Garde en Showgroep en geef ik les aan de junioren garde groep! We gaan weer knallen dit seizoen!

         Lissy Severins

         Mijn naam is Lissy Severins en ik ben 20 jaar oud. Dit is mijn 12e jaar als lid  van DSG Expression. Sinds seizoen 2013/2014 geef ik show-training aan verschillende groepen. Ik vind het heerlijk om show karaktergroepen te trainen! Een idee, (vooral) samen met de groep, omzetten naar een dans met een duidelijk verhaal.
         Dit jaar (seizoen 2019/2020) train ik, samen met andere trainsters, de junioren & jeugd show karakter. Zelf dans ik mee in de hoofdklasse show karakter.

           Milou Severins

           Mijn naam is Milou Severins, 18 jaar oud en 12 jaar lid van DSG Expression. Ik ben nu 2  jaar trainster bij DSG Expression. Dit seizoen train ik de minoren show karakter. Ik vind het leuk om de minioren te trainen omdat je ze spelenderwijs nieuwe dingen kunt leren. Zelf dans ik in de hoofdklasse show karakter.

             Kelly de Wit

             Mijn naam is Kelly de Wit en ik ben 20 jaar oud. Ik ben sinds 2006 lid van DSG Expression en ik heb zelf in diverse garde- en showgroepen gedanst. Dit seizoen dans ik mee in de Hoofdklasse Karakter. Sinds 2016 ben ik binnen de vereniging actief als trainster. Dit seizoen train ik met veel plezier de Junioren Karakter. Ik vind het heel erg leuk om er een steentje aan bij te dragen dat de jonge danseressen plezier hebben in het dansen en dat er elke week weer vooruitgang te zien is!

               Sanne Visserman

               Hallo! Mijn naam is Sanne Visserman en ik ben al 13 jaar dansend lid bij DSG Expression! Sinds 2 jaar geef ik show-training aan de allerkleinsten van onze vereniging (t/m 4 jaar). Super schattig, lief en heel knap hoe zij steeds weer vooruit gaan, hoe leuk ze het hebben tijdens het dansen en steeds meer nieuwe dingen leren! En voor mij natuurlijk hartstikke leuk om hiermee om te gaan en te genieten van hun vooruitgang en plezier! Zelf dans ik mee in de hoofdklasse karakter.

                 Aniek Jacobs

                 Aniek Jacobs

                   Maud Coenders

                   Ik ben Maud Coenders en ben 23 jaar. Ik dans al 14 jaar bij DSG Expression. Ik geef dit seizoen voor het 12e jaar show training aan verschillende groepen. Ik train de minioren, de jeugd en hoofdklasse show karakter. In de hoofdklasse karakter dans ik zelf ook. Ik vind het geweldig om samen met mijn andere trainsters en danseressen een dans te maken waar het publiek kippenvel van krijgt en de danseressen de dans met plezier en enthousiasme dansen. Het leuke aan verschillende leeftijdsgroepen trainen is dat je elke groep op een andere manier training geeft en motiveert. Bij de minioren is dit vooral spelenderwijs en geniet ik van de grote vooruitgang die ze elke week maken.