Lisanne de Wit

Mijn naam is Lisanne de Wit-Gielen en ik ben inmiddels zo’n 30 jaar verbonden aan DSG Expression. In mijn jeugd heb ik eerst zelf 17 jaar met veel plezier in garde- en in showgroepen gedanst. In die tijd werd ik op een gegeven moment ook trainster van garde- en showgroepen en later heb ik daarnaast enkele jaren in het bestuur gezeten. Na een tijdje er tussenuit geweest te zijn, ben ik net na de eeuwwisseling gevraagd weer training te komen geven. Met heel veel plezier heb ik toen weer jarenlang garde- en showgroepen getraind, van Minioren tot Hoofdklasse. Na in 2016 het stokje overgedragen te hebben, ben ik afgelopen seizoen gevraagd om een basis-gardegroepje op te starten. Dit seizoen train ik samen met Dyanne en met Romy als ondersteuning de Juniorengarde Polka. Ik vind het nog steeds geweldig om mijn liefde voor dansen over te brengen op jonge danseressen en geniet elke week weer van hun enthousiasme en plezier bij het beoefenen van deze fantastische sport!

   Laura Boskemper

   Laura Boskemper

     Danee Timmermans

     Hoi, ik ben Danée Timmermans. Ik ben 12 jaar en zit in het eerste jaar THavo op Den Hulster. Ik dans al vanaf dat ik 5 jaar ben bij DSG Expression. Eerst show, later ook garde. Ik heb ook 5 jaar solo- garde gedanst maar helaas wegens een blessure moeten stoppen.
     Nu dans ik in de Show jeugd 12-15 en vind ik het leuk om als hulp trainster de minioren te trainen!

       Sylvana Regter

       Hoi, Ik ben Sylvana Regter.
       Ben 13 jaar en zit in het 1ste jaar op het Bouwens van der boijencollege.
       Sinds 2012 dans ik bij dsg expression.
       Ik dans nu in de show jeugd 12-15 En Hoofdklasse Garde.
       Ik vind het echt super leuk om als hulptrainster de peuters te trainen!

         Aileen Bronkhorst

         Aileen Bronkhorst

         Op mijn 7e ben ik begonnen met dansen in de stijl Jazz, na 4 jaar vond ik hier geen uitdaging meer in en ben ik overgestapt naar Hip Hop. Eén jaar later mocht ik in de selectiegroep dansen, hier heb ik totaal 5 jaar met plezier in gedanst waarbij ik me veel heb kunnen ontwikkelen en veel hoogtepunten heb beleefd. Verder heb ik de opleidingen ‘CIOS sport- en bewegingsleider Dans’ en ‘Sport- en bewegingscoördinator Dans’ afgerond. Hier werd ik opgeleid in de stijlen: Modern, Jazz en Klassiek Ballet.

         Tijdens de studie ben ik bij Unique (g-groep) terecht gekomen, hier heb ik eerst één jaar stage gelopen en daarna mocht ik als trainsters aan het werk gaan. In deze groep leer ik ze dansen, praat met ze, geef ze adviezen, lach veel met ze, troost ze, deel mijn passie met ze en creëer vooral mooie stukken met ze.

         Iedereen is een ster en schittert op zijn eigen manier!

         Liefs,

         Aileen

           Sanne van Schaik

           Sanne van Schaik

             Anita Bovee

             Hallo ik ben Anita Bovee 29 jaar oud.
             Ik ben zelf in 1995 gestart met dansen bij Expression, garde en showgroep en paar show.
             Nu ben ik al zo’n vijf jaar trainster bij Expression, heb verschillende solo’s en groepen getraind de afgelopen jaren oa senioren garde en show en solo garde 8tm11.
             Op dit moment dans ik zelf in de Garde en Showgroep en geef ik les aan de junioren garde groep! We gaan weer knallen dit seizoen!

               Lissy Severins

               Mijn naam is Lissy Severins en ik ben 20 jaar oud. Dit is mijn 12e jaar als lid  van DSG Expression. Sinds seizoen 2013/2014 geef ik show-training aan verschillende groepen. Ik vind het heerlijk om show karaktergroepen te trainen! Een idee, (vooral) samen met de groep, omzetten naar een dans met een duidelijk verhaal.
               Dit jaar (seizoen 2019/2020) train ik, samen met andere trainsters, de junioren & jeugd show karakter. Zelf dans ik mee in de hoofdklasse show karakter.

                 Milou Severins

                 Mijn naam is Milou Severins, 18 jaar oud en 12 jaar lid van DSG Expression. Ik ben nu 2  jaar trainster bij DSG Expression. Dit seizoen train ik de minoren show karakter. Ik vind het leuk om de minioren te trainen omdat je ze spelenderwijs nieuwe dingen kunt leren. Zelf dans ik in de hoofdklasse show karakter.

                   Kelly de Wit

                   Mijn naam is Kelly de Wit en ik ben 20 jaar oud. Ik ben sinds 2006 lid van DSG Expression en ik heb zelf in diverse garde- en showgroepen gedanst. Dit seizoen dans ik mee in de Hoofdklasse Karakter. Sinds 2016 ben ik binnen de vereniging actief als trainster. Dit seizoen train ik met veel plezier de Junioren Karakter. Ik vind het heel erg leuk om er een steentje aan bij te dragen dat de jonge danseressen plezier hebben in het dansen en dat er elke week weer vooruitgang te zien is!