Laura Boskemper

Laura Boskemper

   Danee Timmermans

   Hoi, ik ben Danée Timmermans. Ik ben 12 jaar en zit in het eerste jaar THavo op Den Hulster. Ik dans al vanaf dat ik 5 jaar ben bij DSG Expression. Eerst show, later ook garde. Ik heb ook 5 jaar solo- garde gedanst maar helaas wegens een blessure moeten stoppen.
   Nu dans ik in de Show jeugd 12-15 en vind ik het leuk om als hulp trainster de minioren te trainen!

     Sylvana Regter

     Hoi, Ik ben Sylvana Regter.
     Ben 13 jaar en zit in het 1ste jaar op het Bouwens van der boijencollege.
     Sinds 2012 dans ik bij dsg expression.
     Ik dans nu in de show jeugd 12-15 En Hoofdklasse Garde.
     Ik vind het echt super leuk om als hulptrainster de peuters te trainen!

       Aileen Bronkhorst

       Aileen Bronkhorst

       Op mijn 7e ben ik begonnen met dansen in de stijl Jazz, na 4 jaar vond ik hier geen uitdaging meer in en ben ik overgestapt naar Hip Hop. Eén jaar later mocht ik in de selectiegroep dansen, hier heb ik totaal 5 jaar met plezier in gedanst waarbij ik me veel heb kunnen ontwikkelen en veel hoogtepunten heb beleefd. Verder heb ik de opleidingen ‘CIOS sport- en bewegingsleider Dans’ en ‘Sport- en bewegingscoördinator Dans’ afgerond. Hier werd ik opgeleid in de stijlen: Modern, Jazz en Klassiek Ballet.

       Tijdens de studie ben ik bij Unique (g-groep) terecht gekomen, hier heb ik eerst één jaar stage gelopen en daarna mocht ik als trainsters aan het werk gaan. In deze groep leer ik ze dansen, praat met ze, geef ze adviezen, lach veel met ze, troost ze, deel mijn passie met ze en creëer vooral mooie stukken met ze.

       Iedereen is een ster en schittert op zijn eigen manier!

       Liefs,

       Aileen

         Sanne van Schaik

         Sanne van Schaik

           Anita Bovee

           Hallo ik ben Anita Bovee 29 jaar oud.
           Ik ben zelf in 1995 gestart met dansen bij Expression, garde en showgroep en paar show.
           Nu ben ik al zo’n vijf jaar trainster bij Expression, heb verschillende solo’s en groepen getraind de afgelopen jaren oa senioren garde en show en solo garde 8tm11.
           Op dit moment dans ik zelf in de Garde en Showgroep en geef ik les aan de junioren garde groep! We gaan weer knallen dit seizoen!

             Lissy Severins

             Mijn naam is Lissy Severins en ik ben 20 jaar oud. Dit is mijn 12e jaar als lid  van DSG Expression. Sinds seizoen 2013/2014 geef ik show-training aan verschillende groepen. Ik vind het heerlijk om show karaktergroepen te trainen! Een idee, (vooral) samen met de groep, omzetten naar een dans met een duidelijk verhaal.
             Dit jaar (seizoen 2019/2020) train ik, samen met andere trainsters, de junioren & jeugd show karakter. Zelf dans ik mee in de hoofdklasse show karakter.

               Milou Severins

               Mijn naam is Milou Severins, 18 jaar oud en 12 jaar lid van DSG Expression. Ik ben nu 2  jaar trainster bij DSG Expression. Dit seizoen train ik de minoren show karakter. Ik vind het leuk om de minioren te trainen omdat je ze spelenderwijs nieuwe dingen kunt leren. Zelf dans ik in de hoofdklasse show karakter.

                 Kelly de Wit

                 Hallo! Mijn naam is Kelly de Wit en ik ben 19 jaar oud. Ik heb zelf 12 jaar gedanst in diverse garde- en showgroepen. Sinds 2016 ben ik binnen de vereniging actief als trainster. Dit seizoen train ik met veel plezier de Junioren Show Karakter en de Peuters. Ik vind het heel erg leuk om er een steentje aan bij te dragen dat de jonge danseressen plezier hebben in het dansen en dat er elke week weer vooruitgang te zien is!

                   Sanne Visserman

                   Hallo! Mijn naam is Sanne Visserman en ik ben al 13 jaar dansend lid bij DSG Expression! Sinds 2 jaar geef ik show-training aan de allerkleinsten van onze vereniging (t/m 4 jaar). Super schattig, lief en heel knap hoe zij steeds weer vooruit gaan, hoe leuk ze het hebben tijdens het dansen en steeds meer nieuwe dingen leren! En voor mij natuurlijk hartstikke leuk om hiermee om te gaan en te genieten van hun vooruitgang en plezier! Zelf dans ik mee in de hoofdklasse karakter.