APPELTAARTJES VERKOOP!

Wij hebben super leuk nieuws! In samenwerking met Bakkerij Broekmans hebben we een appeltaartjes verkoop opgezet! De appeltaartjes kosten €5,50 per stuk en per appeltaartje gaat er €2,50 naar de vereniging! Bestellen kan tot en met 13 maart 2022.

Een bestelling plaatsen kan via deze link: https://bit.ly/3gJQmzq

Hoe werkt het bestellen?
Een bestelling kan geplaatst worden via het online formulier en vervolgens ontvang je een mail. In deze mail vind je jouw bestelnummer en het bedrag dat overgemaakt dient te worden. Wanneer de bestelling betaald is, ontvang je een mail met het afhaaladres (centrale plek in Baarlo). Afhalen kan uitsluitend op 2 april 2022 tussen 10.00 en 14.00 uur. Let op! Het kan enkele dagen duren voordat je de mail met jouw bestelnummer en de bevestiging ontvangt.

Presentatiedag 2021

Op 7 november 2021 mogen we eindelijk weer iedereen verwelkomen bij Sjiwa in Baarlo om de nieuwe dansen van DSG Expression te laten zien. Voor publiek gaan de deuren open om 13.30 uur. In dit nieuwsbericht geven we extra informatie omtrent het coronatoegangsbewijs en de aanmeldprocedure.

Bij binnenkomst van de presentatiedag dien je een geldig coronatoegangsbewijs (testbewijs, vaccinatiebewijs of herstelbewijs) te laten zien via de CoronaCheck-app of uitgeprint op papier. Een coronabewijs is verplicht vanaf 13 jaar. Vanaf 14 jaar geldt het laten zien van een coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs). Leden dienen ook een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien.

Let op! Aanmelden is verplicht! Aangezien de presentatiedag een evenement is, houden wij een (gratis) kaartverkoop. Wij vragen daarom aan iedereen die komt kijken om zich aan te melden via secretariaat@dsg-expression.nl. Vermeld in deze mail de voor- & achternaam van iedereen die jij wilt aanmelden voor de presentatiedag. Wij zetten de aanmeldingen vervolgens op een lijst. Bij binnenkomst wordt gecheckt of je aangemeld bent. Let op! Leden hoeven zich niet aan te melden.

Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen

Bij vragen/opmerkingen, neem contact op met secretariaat@dsg-expression.nl.

Tot zondag 7 november! 🙂

DSG Expression toegelaten tot ministeriële regeling

“Veiligheid voor leden en vrijwilligers staat voorop”

DSG Expression is onlangs door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport officieel toegelaten tot de VOG-regeling voor verenigingen die met (kwetsbare) kinderen werken.

Deze regeling houdt in dat DSG Expression voldoet aan de eisen die het Ministerie stelt aan verenigingen om (kwetsbare), aan hun toevertrouwde kinderen te beschermen. DSG Expression heeft onder meer een duidelijke gedragscode voor haar leden en vrijwilligers opgesteld en hanteert een strikt preventie- en integriteitsbeleid. Zo wordt er van alle leden en vrijwilligers die met kinderen werken een verklaring omtrent gedrag (VOG) aangevraagd. Daarnaast is er een vertrouwenspersoon binnen de vereniging aangesteld bij wie men terecht kan voor zaken die men niet met ouders, trainer(s) of bestuursleden wilt of durft te delen.

Mede door deze erkenning hoopt het bestuur van DSG Expression een veilige omgeving te bieden aan hun leden, zodat deze zich onbezorgd en vrij van enige dwang kunnen ontwikkelen en hun eigen kwaliteiten kunnen ontdekken.

Heb jij vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan eens een kijkje op deze pagina of neem contact met ons op.